MINDFULNESS

“Anne is bevlogen, kundig en nuchter. Ze daagde me uit om over de dagelijkse praktijk te reflecteren en dat heeft me echt verder geholpen!”

B.V.

Een vol hoofd, je aandacht die continu versnipperd is, minder goed kunnen ontspannen en minder kunnen genieten van het leven..
Helaas is dit herkenbaar voor veel mensen en is het daarom ook niet verrassend dat mindfulness tegenwoordig zo populair is. Mindfulness is bewuste aandacht hebben voor dit moment. Doordat we aandachtiger worden en niet meer met allemaal verschillende dingen tegelijkertijd bezig zijn in ons hoofd, ervaren we meer rust en kunnen we beter ontspannen. Daarnaast worden we ons bewuster van hoe we met dingen omgaan en ons leven leiden, waardoor we dit ook kunnen veranderen. Negatieve patronen kunnen worden aangepakt en we leren om beter om te gaan met stress en moeilijkheden. Doordat we aandachtiger zijn kunnen we ook meer genieten van de fijne dingen.

Individuele training

Groepstraining

“Anne heeft mij ontzettend geholpen tijden de mindfulness training die ik bij haar heb gedaan. Ze is een enorme steun geweest en een ontzettend warm en begripvol persoon. Ik heb een individuele training gedaan en hiervan heb ik genoten. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, accepteer mezelf zoals ik ben en ik ben oprecht gelukkiger en meer tevreden. Wees voor jezelf zo vriendelijk en liefdevol als dat je bent voor je beste vriendin. Heel erg bedankt!”

T. B.