MINFULNESS VOOR BEDRIJVEN

Maar liefst 1 op de 7 medewerkers in Nederland kampt met burn-out klachten en in sommige beroepsgroepen is dit zelfs 1 op de 5.
Daarmee is stress beroepsziekte nummer 1 en veroorzaakt 36% van het ziekteverzuim.

 

“Anne is bevlogen, kundig en nuchter. Ze daagde me uit om over de dagelijkse praktijk te reflecteren en dat heeft me echt verder geholpen!”

B.V. 2018

MindfulWorks verzorgt evidence based trainingen en workshops voor bedrijven met als doel de stressbestendigheid, productiviteit, creativiteit en het werkplezier van de medewerkers te vergroten en het ziekteverzuim te verminderen.

MindfulWorks kan een aanbod op maat verzorgen en denkt graag mee over thema’s en methoden die relevant zijn voor uw organisatie.
MindfulWorks is gespecialiseerd in mindfulness en stress/burn-out. Anne Formsma (trainer en eigenaar van MindfulWorks) is medeontwikkelaar van de Mindful2Work training en schreef  hierover twee boeken (de Bruin, Formsma en Bögels, 2018; Uitgeverij Lannoo).

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!

MindfulWorks is aangesloten bij het CRKBO en opdrachten met onderwijsdoeleinden zijn vrijgesteld van btw.

“Goede mindfulness training. Op professionele en zeer prettige manier gegeven. Had burn-out en de training heeft me uitstekend geholpen er weer bovenop te komen en geeft me tools om er voor te zorgen dat het in de toekomst niet weer zover komt!”

M.D. 2017