MINDFUL2WORK

Wil je graag mindfulness combineren met yoga en actief bewegen, om zo meer rust en balans te vinden en energieker te worden?
Dan is de Mindful2Work training iets voor jou!

Anne Formsma (MindfulWorks) is medeontwikkelaar van de Mindful2Work training en heeft hier twee boeken over geschreven (Uitgeverij Lannoo). In de Mindful2Work training leer je in 6 weken hoe je stress op het werk en in je persoonlijk leven beter het hoofd kunt bieden. Je leert mindfulness, yoga en actief bewegen in te zetten om vitaler te worden en meer in balans te komen. Daarnaast worden thema’s besproken als het mindful omgaan met stress en moeilijkheden en het goed voor jezelf zorgen. Bij de training krijg je een werkboek met achtergrondliteratuur en audio-opnames zodat je zelf thuis kunt oefenen.
De individuele Mindful2Work training kan op elk moment gestart worden op een moment dat jou uitkomt.

De effectiviteit van de Mindful2Work training is wetenschappelijk onderzocht. Voor de resultaten, zie dit artikel.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Veel zorgverzekeraars vergoeden mindfulness (deels of geheel) omdat MindfulWorks is aangesloten als categorie 1 lid bij de VMBN.
Vraag jouw zorgverzekeraar naar de voorwaarden. Tevens zijn er steeds meer werkgevers die de Mindful2Work training vergoeden en bedrijfsartsen die de Mindful2Work training adviseren bij ziekteverzuim. Zie bijvoorbeeld dit artikel over de training in het tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde.

 

 

MindfulWorks
Anne Formsma, MSc

Telefoon 06-39495796
Mail anne@mindfulworks.nl
Facebook Volg MindfulWorks op Facebook

KVK 70545987
VMBN Cat. 1 20171109
CRKBO geregistreerd

Algemene voorwaarden
Privacy statement

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan